Power

POWER-konseptet er utviklet av XXL-gründer og POWER-eier Øyvind Tidemandsen. Etter restruktureringen av Expert tjente Expert penger igjen, og på grunn av dette besluttet eierne å satse enda mer. Etter POWER-suksessen i Danmark og Finland var det ingen tvil om at også nordmenn skulle få POWER. (Kilde: power.no)

Power skriver ellers: POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge. og Vi vet nemlig at mange trenger hjelp til å ta i bruk sin nye mobiltelefon, aktivitetsklokke – eller det nye smart-kjøleskapet. POWER er der for å hjelpe. Fordi POWER kan teknologi.

Her er lenker til noen butikker hos Power:

- POWER Bodø holder til i Verkstedveien 1, 8008 Bodø - "Du finner oss i første etasje på Vestby Storsenter. Vestby Storsenter ligger lett tilgjengelig ved avkjøring 16 på E6. Vi har gratis parkering og ladestasjon til EL-bil. Vi tilbyr levering til hele Follo på 2 timer! Og har gratis utleie av tilhenger!" - Expert Fredrikstad Dikeveien 37 1661 Rolvsøy Kart over butikkens plassering.

Lenger ned på sida finner du lenker til butikker som selger elektronikk.

Velg elektrobutikk:       Elkjøp       euronics       expert       Lefdal       Power
elektrobutikk.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern