Power

POWER-konseptet er utviklet av XXL-gründer og POWER-eier Øyvind Tidemandsen. Etter restruktureringen av Expert tjente Expert penger igjen, og på grunn av dette besluttet eierne å satse enda mer. Etter POWER-suksessen i Danmark og Finland var det ingen tvil om at også nordmenn skulle få POWER. (Kilde: power.no)

Power skriver ellers: POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge. og Vi vet nemlig at mange trenger hjelp til å ta i bruk sin nye mobiltelefon, aktivitetsklokke – eller det nye smart-kjøleskapet. POWER er der for å hjelpe. Fordi POWER kan teknologi.

Her er lenker til noen butikker hos Power:

- POWER Bodø holder til i Verkstedveien 1, 8008 Bodø - "Du finner oss i første etasje på Vestby Storsenter. Vestby Storsenter ligger lett tilgjengelig ved avkjøring 16 på E6. Vi har gratis parkering og ladestasjon til EL-bil. Vi tilbyr levering til hele Follo på 2 timer! Og har gratis utleie av tilhenger!" - "Du finner oss sentralt plassert på Billingstad rett bak Ikea. (der sportshuset lå tidligere). Når du kommer fra motorveien kjører du 50 meter forbi innkjørselen til Ikea og tar til høyre."

Lenger ned på sida finner du lenker til butikker som selger elektronikk.

Velg elektrobutikk:       Elkjøp       euronics       expert       Lefdal       Power
elektrobutikk.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern